Susan Wijdemans

Hi, ik ben Susan! Een creatieveling die vol enthousiasme ambitieuze ondernemers ondersteund en ontzorgt in het maken van hun content. Denk aan social media beheer, redactionele teksten en andere vormen van content creatie. Als ondernemer wil je het liefst de tijd nemen voor andere zaken binnen je bedrijf. De lasten van social media en content creatie neem ik graag van je over. 

In 2017 behaalde ik mijn bachelor in Creatieve Communicatie. Tijdens die studie werkte ik als online redactielid bij Grazia en Editie NL. Hier deed ik mijn eerste professionele ervaring op.

Al snel begon ik als freelancer in de wereld van videomontage, wat ik vandaag de dag nog steeds met plezier doe. Ik ging daarnaast in loondienst om extra ervaring en kennis op te doen en verhuisde voor een tijd naar Zuid-Korea om vanuit daar de digital nomad uit te hangen.

Inmiddels woon ik sinds 2020 weer in dit kikkerlandje en zet ik mijn passie vanuit Nijmegen en Amersfoort voort (haha). Tijdens het thuiswerken word ik vergezeld door mijn aller liefste hond Bingsu. Een vrolijke jonge golden doodle vernoemd naar een Koreaans dessert.

Susan is our Dutch content creator & translator. She works really well. Passes her deliverables on time and has initiative. Whenever she has cool ideas about her work, she is not afraid to share them with us. 

Myra Global Editor in Chief

Susan is ijzersterk in Nederlands, waarbij ze naast haar foutloze spelling ook vaak originele invalshoeken gebruikt bij haar content. Ze is een harde werker en een échte team player. Daarnaast zorgt ze er voor dat alles op ruim tijd klaar is, zodat er altijd een extra check kan worden gedaan!

Lisa Broeders Social Media Specialist

Ze kan goed met deadlines overweg en ze is altijd creatief. Wat ons team opviel is dat ze snel kleine details ziet die andere mensen over het hoofd zien. Hierdoor werd de social media content uiteraard alleen maar beter.

Kaya-Quintana Broekhuijsen Ondernemer

Susan is een hele fijne collega en heeft echt oog voor alles met betrekking tot social media!

Danielle Dorst - de Jonge PR Adviseur

Ik heb Susan leren kennen als een toegewijde social media specialist die altijd accuraat en correct werk aflevert. Als collega een zeer betrouwbaar en dedicated persoon die ik ieder bedrijf kan aanbevelen.

Themar Troon Senior Account Manager

Susan is een frisse wind boordevol originele ideeën die verstand van zaken heeft. Ze heeft een professionele werkhouding en weet van aanpakken. Een sociale, fijne collega!

Susanne Kort Planner

Susan is een gezellige collega met veel kennis en kunde over marketing. Met name haar creativiteit is een aanwinst voor elk bedrijf. Samen aan projecten werken met Susan is nooit saai!

Daan Thijs Social Media Specialist
Heeft de liefste hond op aarde
Liefst altijd op reis
Weekends are for Netflix
Altijd zin in eten
Gek op muziekluisteren
Vrolijk en gezellig

Jouw mailtje is
altijd welkom