persoonlijk en stijlvol

Speciaal voor Jou

Sommige momenten met je dierbaren moeten gewoon op een bijzondere manier vastgelegd worden, en om die reden is deze collectie er speciaal voor jou.

Denk bijvoorbeeld aan een foto van jou en je partner op jullie leukste date, een foto van jou samen met je beste vriendin, moeder of een kiekje van je dierbare huisdier. De ‘Speciaal voor Jou’ collectie zet deze mooie herinneringen om in stijlvolle kledingstukken en accessoires.

Hoe kun je bestellen?

van wens tot werkelijkheid

01
kies je item
Kies jouw item en bepaal in welke kleur je deze wil hebben. Voeg het item vervolgens toe aan je mandje.
02
bestelling afronden
Rond je bestelling af en betaal voor je item(s). Wacht vervolgens op je bevestigingsmail.
03
versturen van bestand
Verstuur je foto(s) naar daisymayshop@outlook.com en ik zal contact met je opnemen. Vergeet niet de factuur mee te sturen.
04
genieten
Ik ga direct voor je aan de slag en jij hoeft straks alleen nog maar te genieten als je pakketje binnenkomt!
5

stijlen voor jou

Voor de ‘Speciaal voor Jou’ collectie heb je net zo veel keus als bij de regelure collectie. Zo kun je namelijk kiezen uit alle mogelijke kleuren in de shop van de volgende items; heavy blend sweater, hoodie, 100% katoenen t-shirt met korte of met lange mouwen en als laatst de 100% katoenen canvas bag.

Sweater €35.95
in 5 kleuren

Hoodie €39,95
in 5 kleuren

Longsleeve €30,95
in 4 kleuren

T-shirt €26,95
in 5 kleuren

Tas €23.95
in 6 kleuren

niet vergeten

belangrijke informatie

betaling

Houd er alsjeblieft rekening mee dat de 'Speciaal voor Jou' items van tevoren betaald moeten worden. Dit geldt ook wanneer je nog andere items erbij wil.

retourneren

Houd er alsjeblieft rekening mee dat de 'Speciaal voor Jou' items niet geretourneerd kunnen worden. Deze worden namelijk voor jou gemaakt.

resultaat

Ik zal altijd eerlijk zijn over de geschiktheid van de geleverde foto(s) om samen tot een mooi eindresultaat te komen waar jij blij van wordt.