Retourneren

Artikelen uit de ‘Speciaal voor Jou’ collectie of andere artikelen die speciaal voor jou gemaakt zijn, kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

 

Bedenktijd & eventuele kosten

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het standaard termijn voor retourneren is 14 dagen, maar ik geef je graag wat extra tijd.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Zodra jouw retour is aangekomen, krijg je binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag en de verzendkosten teruggestort. Mocht je recht hebben op de verzendkosten van jouw huis naar de webwinkel, dan krijg je deze ook teruggestort.

Wanneer je jouw gehele bestelling retourneert, ben jijzelf verantwoordelijk voor de retourkosten. Wil je slechts een deel van je bestelling retourneren? Dan vergoedt Daisy May de kosten van een levering via DHL naar een DHL ServicePoint. Deze kosten zijn €4,50. Mocht je liever gebruik maken van een ander bedrijf of niet naar een ServicePoint willen sturen, dan zijn de extra kosten voor eigen rekening.

 

Retourneren

Om een retour aan te melden vraag ik je vriendelijk dit formulier te downloaden en ingevuld te e-mailen naar daisymayshop@outlook.com met als onderwerp ‘retour’. Stop ook een geprinte versie van het formulier bij je retour. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de producten te retourneren.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Daisy May vergoedt de verzendkosten volledig van een retour via DHL naar een DHL ServicePoint. De kosten van deze service bedraagt €4,50. Mocht je liever gebruik maken van een ander bedrijf of niet naar een ServicePoint willen sturen, dan zijn de extra kosten voor eigen rekening.

Adres:
Brouwerbos 54
5432 BD Cuijk

Adres ServicePoint:
Shoeby Cuijk – NL-543110
Maasburg 47-48 5431BR Cuijk

 

Geld terug

Ik zal het verschuldigde verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Ruilen

Bij Daisy May worden ruil-items behandeld als een retour. Verzend je retour en bestel vervolgens in de webshop je nieuwe gewenste product.

 

Oeps, een verkeerd adres opgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op via daisymayshop@outlook.com. Ik zal de bestelling wijzigen, mits deze nog niet verzonden is.