portfolio

Supergene Inc.
Supergene Inc. is een digital publisher van Facebook Messenger Instant Games. Al tijden is Supergene Inc. een grote speler in de markt van Instant Games en staat hun enorm populaire spel OMG Quiz tussen de aanbevolen spellen op de eerste pagina. Verder hebben ze nog games als Last Ninja, Zombie Rush en OOTD.
meer informatie
Seoul Style
Seoul Style was mijn webshop waarmee ik Koreaanse cosmeticaproducten, ook wel K-Beauty genoemd, aan consumenten in Nederland verkocht. Daarnaast verkocht ik ook kleding en enkele lifestyle items. Het grootste succes van de webshop waren de K-pop (Koreaanse popmuziek) albums en merchandise.
meer informatie
Dierenambulance Nederrijn
De Dierenambulance is een stichting opgericht met als doel om eerste hulp te verlenen aan dieren die gewond en ziek zijn, maar ook het vervoeren van deze dieren naar de dichtstbijzijnde dierenarts of kliniek. Het personeel in de ambulances bestaat uit getrainde vrijwilligers. Dierenambulance Nederrijn (Stichting Dierenzorg Nederrijn) is verantwoordelijk voor de gemeenten Wageningen, Renkum ...
meer informatie
Bloggers and Brands
Bloggers and Brands is een media en pr-bureau in Den Haag voor beauty, fashion en lifestyle merken in het midden en hoog segment. Het bureau is in 2015 opgericht door Kaya-Quintana Broekhuijsen nadat ze kansen zag in de toenemende vraag naar effectieve influencer marketing, public relations en social media content.
meer informatie
PromZ
PromZ (onderdeel van Het Portaal Uitgevers) is een platform voor actiemarketing, promotionele producten en diensten in Nederland. Op hun website vind je nieuws en informatie over premiums, relatiegeschenken, promotionele artikelen, incentives, loyaliteitsprogramma’s en gadgets.
meer informatie
Grazia
Grazia.nl is onderdeel van het wekelijkse vrouwentijdschrift Grazia. Het tijdschrift is van origine Italiaans met edities in Albanië, Bahrein, Bulgarije, China, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, India, Indonesië, Kroatië, Macedonië, Mexico, Nederland, Oostenrijk, Pakistan, Polen, Portugal, Servië, Slovenië, Spanje, Thailand, Verenigd Koningkrijk en Zuid-Korea.
meer informatie
Editie NL
Editie NL is een nieuwsprogramma van RTL dat iedere dag (voorheen slechts doordeweeks) op RTL 4 wordt uitgezonden van 18:15 tot 18:30. Met zo’n 60 televisiekanalen, 30 radiostations en acht video on demand platformen is RTL Group de grootste radio- en televisie exploitant in Europa.
meer informatie
MVC Columbia
Modelvliegclub Columbia in Boxmeer is een vereniging met als doel alle modelvliegers in Boxmeer en omstreken goede faciliteiten aanbieden zodat zij hun hobby zo goed en plezierig mogelijk kunnen uitoefenen. MVC Columbia is in 1980 opgericht door een kleine groep mensen met als hobby het bouwen en vliegen met radiografisch bestuurbare modelvliegtuigen.
meer informatie
Fashionlab
Fashionlab is een online magazine voor meiden en jonge vrouwen met als thema’s lifestyle, fashion en beauty. Daarnaast deelt Fashionlab meerdere keren per dag de nieuwste kortingsacties van bedrijven en online webshops.
meer informatie
Jessy Kneefel
Jessy Kneefel is een enthousiaste videograaf die in 2014 haar carrière begon bij Fashionista (nu Fashionchick Girls). Naast dat ze filmt en monteert kan ze ook het proces van conceptontwikkeling en vormgeving voor je uit handen nemen.
meer informatie
Graydon
Graydon is een bedrijfsinformatiespecialist op het vlak van financiële informatie, marketing informatie, risk & compliance en incasso.  Ze begonnen in 1862 als handelsinformatiekantoor. Het doel van Graydon is het creëren van een speelveld waarin organisaties floreren en economieën welvarend zijn.
meer informatie