Our team

Susan is our Dutch content creator & translator. She works really well. Passes her deliverables on time and has initiative. Whenever she has cool ideas about her work, she is not afraid to share them with us. 

Myra Global Editor in Chief

Susan is ijzersterk in Nederlands, waarbij ze naast haar foutloze spelling ook vaak originele invalshoeken gebruikt bij haar content. Ze is een harde werker en een échte team player. Daarnaast zorgt ze er voor dat alles op ruim tijd klaar is, zodat er altijd een extra check kan worden gedaan!

Lisa Broeders Social Media Specialist

Bingsu is echt mijn maatje! We spelen altijd heerlijk in het park.

Chip

Bingsu is gezellig, maar hij heeft wel mijn speelgoed kapot gebeten.

Archie

Ze kan goed met deadlines overweg en ze is altijd creatief. Wat ons team opviel is dat ze snel kleine details ziet die andere mensen over het hoofd zien. Hierdoor werd de social media content uiteraard alleen maar beter.

Kaya-Quintana Broekhuijsen Ondernemer

Susan is een hele fijne collega en heeft echt oog voor alles met betrekking tot social media!

Danielle Dorst - de Jonge PR Adviseur

Ik heb Susan leren kennen als een toegewijde social media specialist die altijd accuraat en correct werk aflevert. Als collega een zeer betrouwbaar en dedicated persoon die ik ieder bedrijf kan aanbevelen.

Themar Troon Senior Account Manager

Susan is een frisse wind boordevol originele ideeën die verstand van zaken heeft. Ze heeft een professionele werkhouding en weet van aanpakken. Een sociale, fijne collega!

Susanne Kort Planner

Susan is een gezellige collega met veel kennis en kunde over marketing. Met name haar creativiteit is een aanwinst voor elk bedrijf. Samen aan projecten werken met Susan is nooit saai!

Daan Thijs Social Media Specialist

Sign up for newsletter