a
Blog
Lifestyle Gelukkig nieuw jaar! Mijn doelen voor 2023
Quote in open boek: wisht for it, hope for it, dream of it. But by all means: do it.

Gelukkig nieuw jaar! Mijn doelen voor 2023

Het nieuwe jaar is begonnen! 2023 wordt het jaar waarin ik de make-over van mijn portfolio website afrond en nieuwe klanten binnen ga halen. Heerlijk ambitieus, ik heb er zin in.

Het begin van mijn freelance avontuur

Al sinds het het laatste jaar van mijn studie ben ik actief als freelancer. Een zzp vriendin had een klus te veel en vroeg of ik daar tijd en kennis voor had. Dat had ik! Ik schreef mij in bij de Kamer van Koophandel en mijn freelance avontuur ging van start. Hier en daar had ik kleine klussen. In de jaren die daarop volgden ging ik er op een rustig tempo mee verder. Voornamelijk waren dit klussen voor het monteren van video’s. Ik vond het heerlijk om naast mijn studie of baan in loondienst aan extra klussen te werken. Nog meer van dat creative ei kwijt raken en dingen doen die ik tijdens mijn studie of baan niet deed.

Doelen voor 2023

In 2023 is het tijd om een stap vooruit te zetten en actiever bezig te zijn met dingen waar ik gelukkig van word. Zo wil ik niets liever dan eindelijk deze portfolio website af te krijgen! Hij was al aardig verouderd en vrijwel alles moest opnieuw gedaan worden. Gelukkig ben ik al aardig op weg.

Ook wil ik genieten van heerlijke werklunches. Vorig jaar heb ik al enkele keren met een opdrachtgever in een werkcafeetje geluncht en bijgekletst. Maar ook met vriendinnen onder het genot van een chai latte aan het werk gaan behoort tot de 12 ‘werklunches’ die ik dit jaar wil beleven. Tenminste één per maand dus.

Over opdrachtgevers gesproken… Ik wil er meer! Voorheen liet ik opdrachten op mij afkomen en ben ik nooit actief geweest met het binnenhalen van klussen… Daar gaat verandering in komen. Iedere keer dat ik weer een klus heb, word ik er enorm gelukkig van. Hoogtijd dus om zelf ook actiever op zoek te gaan en zo nu en dan mijn naam te droppen in conversaties. Voor nu zet ik mijn doel op het binnenhalen van twee opdrachten.

Als laatste doel voor 2023, heb ik het bijhouden van mijn Slice of Content Instagramaccount. Momenteel is het account zo droog als een woestijn. Helemaal leeggehaald en maar liefst 32 volgers (waaronder voornamelijk familie). Het zal fijn zijn als ik dit jaar 100 volgers kan binnenhalen en 100 posts op het account plaats.

Wens me succes!

29-jarige creatieveling die vol enthousiasme deze website onderhoudt en blogs schrijft. Daarnaast ben ik ook nog redacteur bij Bruid & Bruidegom.

Post a Comment